fodraszatkozmetikaszolariumkoromapolasmasszazsszaunafogyasztomesoterapiametodicKapcsolat
  Fodrászat Hajhosszabbítás Hajgyógyászati Termékek Fodrászat Árlista Akció

marianna szépségszalon


Roncsolódás nélkül szeretnéd elérni a kívánt szőke
hajszínt?


Ismerkedj meg a POWERPLEX-szel, a legújabb, olasz színszakértők által kifejlesztett kötéssokszorosító technológiával!

A Selective Professional újdonsága, a POWERPLEX megóvja hajad szerkezetét még extrém szőkítés közben is, így mostantól minden elképzelésedet megvalósíthatod, miközben hajszálaid élettel telivé, teltté és ragyogóvá válnak már egyetlen kezelés által! A POWERPLEX technológia minden vegyi kezelés kiegészítéseképpen használható a hajtöredezés és -roncsolás megelőzésére.

Az új Plex technológiával kifejlesztett POWERPLEX innovatív és professzionális termék a piacon, amely más kezelésekkel együttműködve javítja azok kozmetikai hatásait, megakadályozva a hajszálak károsodását és töredezését. Könnyedén behatol a hajszálakba, új kötéseket hozva létre a haj fehérjeszerkezetével.

A termék természetes eredetű, védett molekulát tartalmaz és szándékosan úgy lett kifejlesztve, hogy mind a három fő alapszintre (megnyúlás-ellenállás - rugalmasság - kopás-ellenállás) - amelyek felelősek a haj hatáserősségéért és szépségéért - kifejtse jótékony hatását.

Sokoldalú és különleges összetétele miatt valamennyi szolgáltatásunkhoz használjuk a különféle hatások feljavítására, így például tartós hajfestésnél és hajegyenesítésnél, szőkítésnél, dauerolásnál, dauer spray használatánál, színezésnél, keratinos tartós hajegyenesítésnél és szerkezetjavításnál is.

Milk Shake -

organikus hajápolás

 

A milk_shake egy exkluzív professzionális hajápolási márka, mely teljes körű, magas minőségű és rendkívül hatékony termékeket kínál, a haj természetes szépségének fokozására és fenntartására.

A milk_shake fantasztikusan széles termékválasztékkal rendelkezik: samponok, kondícionálók, intenzív haj kezelések, hajformázó termékek, tartós hajfestékek és kíméletes színezők állnak rendelkezésünkre a természetes, de hatékony, a haj szépségének megóvására végzett kezelésekhez.
Valódi tejproteineket, joghurt kivonatot, mézet, gyümölcsöket és egyéb organikus hatóanyagokat tartalmazó összetételüknek köszönhetően, nem csak természetes úton táplálják a   hajat, de mennyei illatukkal igazi kényeztető élményt is nyújtanak!


BC FIBRE FORCE: Az első hajkötéserősítő ápoló termékcsalád"Bond Connector" technológiával a kiváló hajminőségért.

A csodás hajért mindig is meg kellett "küzdeni". Legtöbbször intenzív hajfestéssel, volumennöveléssel, hullámosítással, illetve hajszárítással. Viszont bármennyire is kedves szívünknek a végeredmény, egy bizonyos pont után nincs visszaút, a haj túlterhelté válik, töredezett lesz és elgyengül, így végső megoldásként marad az olló - vagyis eddig így volt! A Schwarzkopf Professional a forradalmian új összetevőkkel rendelkező BC Fibre Force Bond Connector szolgáltatást vezet be, mely a töredezésnek 10-szer ellenállóbb, gyönyörű és erős hajat biztosít.


BC Fibre Force lépésről-lépésre

1. Lépés: A BC Fibre Force exkluzív hajerősítő kezelés a szalonban veszi kezdetét a következő termékeket használatával: BC Fibre Force Bonding krém, BC Fibre Force Bond Connector Infusion és a BC Fibre Force Fortifying sampon. Ezen hatékony készítmények új kötéseket hoznak létre a hajszálak belső kötései között - a haj belső szerkezetében található diszulfid-kötéseket regenerálják-, ezzel belülről újítják meg és erősítik a hajat. Nemcsak kötésmegújító kezelést biztosítanak, hanem erős kutikula réteget képezve kívülről vonják be a hajszálak felszínét, így pajzsként védik a haj belső szerkezetét és tartják bent a termékcsalád összes hatékony összetevőit.

2. Lépés: Otthoni ápolás, a BC Fibre Force otthoni ápoló termékek folyamatos használata regenerálja a vegyileg túlkezelt hajat és a szalonban elért hatást akár 24 mosásig fenntartja (teljes otthoni szortiment használata esetén). Ezzel a töredezettségnek 10x ellenállóbb, természetes lágyságú, rugalmas és egészséges fényű hajat biztosít. A BC Fibre Force megajándékozza vendégeinket azzal a hajjal, amelyre mindig is vágytak.

A teljes Fibre Force Bond Connector szolgáltatás

. BC Fibre Force Bonding Cream Ez a hajkötés-megújító krém nemcsak kijavítja, de teljes intenzitással újjá is építi a hajszerkezet kötéseit. Így a haj ismét kiváló minőségben tündökölhet.
. BC Fibre Force Bond Connector Infusion Hajmosás előtti keverék, mely a Bond Connetor technológiát alkalmazva rendkívül hatékony és átfogó kötés-megújító kezelést biztosít az erős, egészséges hajszerkezet fenntartása érdekében. 10 ml /20/30 ml
. BC Fibre Force Hajerősítő Sampon Ez a lehelet finom, szulfát mentes hajerősítő sampon gyengéden tisztítja és regenerálja a meggyengült, vegyileg túlkezelt hajat. A Bond Connector technológiának köszönhetően a sampon újjáépíti a hiányzó- és kiegészíti a sérült kötéseket a haj belső szerkezetében, valamint lezárja a hajfelszín kutikula rétegét. 200 ml- Melyet a vendég haza vihet.
. BC Fibre Force Sealer Lezáró krém
Utolsó simítás.
. Haj formázása.

TOVÁBBI OTTHONI ÁPOLÁS:

BC Fibre Force Sealer Lezáró krém
Egy intenzív, a hajszálak szerkezeti rostjait belülről erősítő, a haj külső kutikula rétegét hatékonyan lezáró, hajban maradó krém. 150 ml - 5.000 Ft

BC Fibre Force Hajerősítő Kondicionáló Spray
Ez a hajban maradó hajkondicionáló napi szinten képes megújítani a hajat. Megerősíti a haj szerkezeti rostjait, lezárja a hajszálak felszínét, hővédelmet biztosít hajszárításkor és természetes fénnyel ruházza fel a hajat. 150 ml - 3.700 Ft

BC Fibre Force Hajerősítő Pakolás
Hatóanyagban gazdag pakolás túlterhelt haj heti kezelésére. Mélyen behatol a hajszálak belsejébe, keratinnal megerősíti, és intenzív fénnyel látja el a hajat. 150 ml 4.700 Ft

Árak: vágás nékül / vágással
Rövid haj: 7.300 / 7.850
Félhosszú haj: 8.950 / 9.400
Hosszú haj: 10.500 / 11.200

Az ár tartalmazza a kezelést BC Fibre Force hajkötéserősítő koncentrátumot és BC Fibre Force maszkot a haj hosszának megfelelő mennyiségben. Illetve a BC Fibre Force sampont, melyet a kezelés végén a vendég megkap. Továbbiakban a választott szolgáltatás árát is tartalmazza vágás /vágás nélkül, szárítással. Az ár nem tartalmazza az otthoni hajápoláshoz, az eredmény fenntartásához való szortimenteket. Otthoni pakolás, Kondi spray, Lezáró krém. Erősen extrém sérülés esetén szalonkezelés 2 hetente javasolt. Folyamatos festés, dauer, hajvasalás során érdemes félévente a kezelést kérni. Kezelés a választott szolgáltatással együtt kb. 1-1,5 óra, haj hosszától függően. Kezelésre való bejelentkezés során 6.000 Ft előleget kérünk.
marianna szépségszalon marianna szépségszalon06-23-377-546

06-30-9615-004


marianna szépségszalon
Marianna Szépségszalon