fodraszatkozmetikaszolariumkoromapolasmasszazsszaunafogyasztomesoterapiametodicKapcsolat
  Fodrászat Hajhosszabbítás Hajgyógyászati Termékek Fodrászat Árlista Akció
marianna szépségszalon
HAJHOSSZABBÍTÁS

A haj ára függ az illesztett hajtól (eredeti vagy mű), illetve a hosszúságtól.

A munkadíj:
Hőillesztéses tincs: 200 Ft / tincs a munkadíj
Leszedés: 100 Ft / tincs
Leszedés és újrafelrakás: 400 Ft / tincs

A hajakat közvetlen a forgalmazótól rendeljük. SO.CAP és Great Lengths. Melyek áráról az üzletben tudunk felvilágosítást adni.
Más árban van a 30 vagy 50 cm-es haj, más árban a hullámos és a göndör is. Illetve a divat és extrém színek árai is mások.

Kinek/Miért?

A hajtincsek új módot kínálnak arra, hogy a saját hajnak tartást, színt, struktúrát és hosszt adjon. Ajánlott mindenkinek, aki gyönyörű hosszú hajat szeretne, vagy csak dúsítani szeretné, vagy részleges hosszabbítást, vagy melírt, vagy színváltoztatást, vegykezelés nélkül.

Fontos kérdések hajhosszíbbítás előtt!

  • Mi a célja a hajhosszabbítással?
  • Milyen gyakran mos hajat?
  • Könnyűnek találja a haja ápolását?
  • Hogyan szokta haját formázni?
  • Milyen problámákat észlel a hajával kapcsolatban?
  • Érzékeny a haja vagy fejbőre?

Talán ezek a kérdések nem tűnnek túl fontosnak, de mégis érdemes átgondolni a hajhosszabbítás előtt. Igy tisztában lehet a vendég azzal, hogy valóban elég ideje és türelme lesz a hajhosszabbított hajhoz, a saját hajához képest. Igy nem érheti meglepetés!

Keratinos hőillesztés:

Legkímélőbb módszer a hajhosszabbítás esetén. A keratin egy fehérje féleség, mely a hajszál kémiai anyaga. Röviden a haj alapvető anyaga.

A So.Cap cég által forgalmazott tincsezett hajak széles palettájából lehet kiválasztani a megfelelő színt, hosszúságot és mennyiséget.

Több mint 80 féle árnyalatú különféle haj minden hajtípusú nő számára.

A Hajhosszabbításhoz-, dúsításhoz sokféle módszereket és beszerzési források alapján többféle hajat alkalmaznak. Minden módszer képviselője a saját /általa forgalmazott, használt/ hajtípusra esküszik, de a megoldás olyan kíváló minőségű hajban van, amelyet egy copfban összefogva vágnak le, így a pikkely, cuticula egy írányba mutat.

A hőillesztés tincses megoldás, jelenleg az egyik legmodernebb, legkíméletesebb technika. A tincseket kis rögzítési pontokon keresztül illesztjük a hajhoz keratin lapokkal. Az illesztésnél csakis keratint használunk ami hajunk-és körmünk fő építőanyaga. Nincs gyanta sem vegyszer. Megközelítően 3 hónapig maradhatnak fent a tincsek, majd a lenövés miatt újra-, többször felrakhatóak.

A póthaj eltávolítása oldószerrel történik, melyet kizárólag szakember végezhet.

Hatalmas előnye, hogy a póthaj újra hozzáilleszthető a hajhoz. Természetesen csak abban az esetben, ha a póthaj elegendő törődést kapott, és megmaradt jó állapotában.

Ez is egy fontos ok, amiért érdemes törődni a póthajjal hajhosszabbítás után, hiszen a tincsek újra felhasználhatók.

A póthaj fésülés:

A póthaj fésüléséhez speciális hajkefére van szükség, melynek igen puha a sörtéje, valamint nem egyforma hosszúságúak a szálai. Ilyen hajkefét főként olyan üzletekben lehet vásárolni, ahol póthajat, illetve póthaj ápolásához szükséges kozmetikumokat árusítanak.

Hajhosszabbítás után naponta legalább kétszer kell a hajat kifésülni. Mindezt nem szabad elkapkodni, hiszen a póthajat tilos tépni.
Hajhosszabbítás után kizárólag lágy mozdulatokkal szabad fésülködni. Nem szabad átfésülni, főként durván nem, az illesztési pontokat, mert elmozdulhatnak.
Az illesztések megóvása érdekében egyik kézzel tartani kell az éppen fésült tincseket és óvatosan ellen mozdulattal kell biztosítani, hogy az illesztéseket ne érje kár.
A fésülés elmulasztása miatt keletkező bolyhok nem igazán tüntethetők el később, így a hajhosszabbítás értelmét veszíti, hiszen sokkal kevésbé lesz esztétikus, mint előtte volt.

Fodrászat Hajhosszabbítás

Hajmosás, Hajszárítás, vegyi kezelések:

Azok számára, akik eddig naponta mostak hajat, vissza kell fogniuk magukat, mert hajhosszabbítás után erre már nem adódik lehetőségük.
A póthaj minősége, valamint az illesztések nem bírják a folyamatos megterhelést, ezért a javasolt időintervallum a 4, de sokkal inkább a 6 nap. Ennél gyakrabban tilos hajat mosni. A forró víz károsítja a póthajat és az illesztések is elengedhetnek.

Hajhosszabbítás után nem minden sampon alkalmas a hajmosásra, és ezen nem érdemes takarékoskodni. Alaposan meg kell nézni a sampon összetevőit, figyelni kell arra, hogy semmiképpen ne tartalmazzon kőolajat vagy alkoholt, mert ezek oldják a keratint. Kerülni kell a gyümölcssavas termékeket is. Ezek a termékek roncsolják a póthajat, ezért ajánlatos kerülni ezeket.
A hajbalzsam minőségére különösen oda kell figyelni hajhosszabbítás után. Mivel a póthaj tulajdonképpen élettelen haj, ezért speciális ápolást igényel. A legjobb balzsam az, mely jojoba olajat tartalmaz, ezen kívül a szilikon, illetve keratin tartalmú balzsamok is nagyszerű hatással vannak a póthaj ápolására. A legjobb megoldás, ha hagyjuk a hajat magától megszáradni, így teljesen biztosan nem roncsolódik.
Amennyiben a hajformázás mindenképpen szárítást kíván, azt akkor tegyük, amikor már éppen nedves a haj. Nagyon ügyelni kell a hajszárítás hőmérsékletére, véletlenül se szárítsuk a póthajat forró levegővel. A póthajat és a keratinos illesztést is roncsolja a forró levegő.
A hajvasalás nem lehet mindennapi tevékenység, mert még a legjobb minőségű hajvasaló is tönkreteheti a póthajat, ha túl gyakran van kitéve ennek a hőhatásnak. Ugyanez vonatkozik a hajsütésre is, hiszen ugyanolyan hőhatásról beszélünk, mint a hajvasaló esetében. Nagyon fontos tudnivaló, hogy a hajvasaló nem érheti a keratinos hőillesztést, mert hő hatására az oldódik, tehát óvatosan bánjunk a hajformázó eszközökkel és kerüljük a haj tövét, illetve az illesztések helyét.

Festés, Melír:


Mindezeket bízzuk a szakemberre.

Nem ajánlott a hajhosszabbítás a következő esetekben:

  • Érzékeny fejbőr
  • Nagyon korpás fejbőr
  • Drasztikus hajhullás esetén

marianna szépségszalon marianna szépségszalon

 


Páros hét:

Hétfő: 14:00 - 20:00
Kedd: 7:30 - 15:00
Szerda: 13:00 - 20:00
Csütörtök: 7:30 - 15:00
Péntek: 7:30 - 15:00
Szombat: -----------

Páratlan hét:

Hétfő: ---------
Kedd: 13:00 - 20:00
Szerda: 13:00 - 20:00
Csütörtök: 7:30 - 15:00
Péntek: 13:00 - 20:00
Szombat: 07:30 - 12:00

06-23-377-546
06-30-9615-004
marianna szépségszalon
Marianna Szépségszalon