fodraszatkozmetikaszolariumkoromapolasmasszazsszaunafogyasztomesoterapiaTurbofitnessKapcsolat
  Karcsúsítás A gépekről Testpakolás Zsírbontás Aromaterápia Otthoni testápolás Méregtelenítés Árak
marianna szépségszalon

Egy kicsit a gépekről

Minden vendéget egyénileg mérünk fel. Ez azt jelenti, hogy egy ingyenes állapotfelmérés során megbeszéljük a problémás területet, a kezelések formáját. Az adott problémához a megfelelő kúrát alakítjuk ki. Mindenkinek egyéni és változó, hogy melyik gépet és hányszor alkalmazzuk. Átbeszéljük az életformát, a táplálkozást és a testmozgást.

Diétás tervet készítünk, ha szükséges, és ezt is egyénileg személyre szabva. Mivel nem mindenkinek jó ugyanaz a diéta. figyelembe vesszük az életritmust, a meglévő betegségeket.

Ha szükséges, akkor orvos segítséget kérünk.

Egy bérlet tervet készítünk, melyet a vendég egyben vagy alkalmanként is fizethet.

A súlyt és körméretet az első kezelés alkalmával végezzük és a kúra befejezésekor.

Legtöbb esetben és a tapasztalatok alapján, szükség van általános belső méregtelenítésre is.

Erre több lehetőség van. általános vagy ennél egy kicsit erősebb.

A szalonban a testkezelő lányok folyamatosan átadják egymásnak a vendégről a tapasztalatokat. Mindannyian azon vagyunk, hogy minél hatékonyabban segítsük a vendéget a várt eredmény megvalósításához.

Néha elég pár jó szó, néha kell egy kis noszogatás, de olyan is előfordult már, hogy igencsak rá kellett parancsolni a vendégre, hogy tartsa be az utasításokat.

Ami nem is olyan nehéz, mégis vannak emberek, akik nem tudnak vagy elfelejtenek bőséges folyadékot magukhoz venni. És ez az egyik legfontosabb tényező. Mivel ezzel tudnak távozni a felszabadított méreganyagok és zsírok.

Ezen kívül van még néhány fontos betartandó feladata a vendégnek. Mint például, az étrendváltoztatás vagy a már említett diéta. A mozgás beiktatása az életbe. Illetve elfogadni azt, hogy vannak formák és vannak ősidők óta felhalmozott zsírok. ezekből a típusokból soha nem lehet nádszál karcsú topmodelleket faragni.

Viszont szülés után tökéletesen vissza lehet nyerni a formát, ha időben érkezik a vendég.

A nem koros és nem betegség következtében elhízott emberek, újra előszedhetik a régi ruhákat.

Nagy súlyfelesleg leadása nem csak rajtunk, hanem a vendégen is ugyanolyan mértékben múlik. Több hónapos kezelés sorozat, sok kitartás, néha nehéznek tűnő feladatok, teljes reformizáció testnek és a léleknek is.

ULTRAHANG

A cellulit és Lovaglónadrág-szindróma leghatásosabb módszere.
A többféle eljárás lehetővé teszi, hogy a vendégek egyénre szabott kezelést kapjanak. Ezek közül a leghatásosabb a vastagon lerakódott zsírok kezelésére az ultrahang. Mi az ultrahang! Az ultrahang olyan mechanikai rezgés, mely az emberi fül számára már nem érzékelhető tartományba esik.
Az ultrahangot kb. 50 éve, használják a gyógyászatban terápiás célokra is. A kozmetikai és bőrgyógyászati szakemberek együttesen vizsgálták az ultrahang fiziológiai hatását. Ennek eredményeképpen alakították ki a ma használatos legkorszerűbb kezelési módokat. A készülék egy generátorból és hangsugárzó fejből áll. A fejben lévő rezgőmembrán az elektromos frekvenciát mechanikus rezgésekké alakítja át. Amikor a fejet ráhelyezik a kezelendő felületre, a szövetek részecskéi ide-oda mozgásukkal hőt termelnek
Az egyidejűleg fellépő két reakció, a hő és mikromasszázs hatása javítja a sejtek anyagcseréjét és anyagfelvevő képességét (zsírban oldódó hatóanyagok, liposzómák, vitaminok és zselék, ampullák bevitelét), valamint a nyirokáramlást is. A salakanyag kimosó hatás folytán az ultrahang a cellulit ellen alkalmazható leghatásosabb módszer, mivel a mélyre hatoló termikus hatása miatt fokozza a zsíranyagcserét, látványos a lovaglóizmoknál, felhalmozódott zsírok bontásánál, ill. eltüntetésénél.
A kezelés időtartama 28 perc. A kezelés hatékonyságának fokozása ezenkívül még testcsomagolást, ill. izomstimulálást is alkalmaznak. Ellenjavallatok: érrendszerbeli megbetegedéseknél, reuma, daganatok.

4.100 Ft


LPG Key Modul

A vákuummasszázs = köpölyözés és a masszázs kombinációja. Ezzel a technikával tudják kezelni a cellulitot, a striákat, a kötőszövetek feszítését, a petyhüdt, ráncos bőr kisimítását, az elfáradt bőr regenerálását.
Cellu M6 LPG
A cellulit, népszerű nevén a narancsbőr, a helytelen táplálkozás (ösztrogént tartalmazó élelmiszerek), a kevés mozgás, a fogamzásgátló tabletták hatására alakul ki. Normál állapotban a zsírsejtek mérete gombostűfej nagyságú. Ezek felfúvódhatnak akár diónyira is (folyadékkal töltődnek meg). Ez az eljárás vízteleníti a szöveteket, mégpedig úgy, hogy a beszippantott, bőrfelület alatti zsírmolekulákat szétpukkasztja; így a folyadék a nyirokrendszeren át távozik a szervezetből a vizelettel együtt. A vákuum erősségét a kezelésnek megfelelően állítják be. A kezelés felfokozza a nyirokáramlást, felgyorsítja az anyagcsere-folyamatot, így a salakanyag a szervezetből gyorsan távozik. A zsírsejtekben felfokozódik az égés, aminek következtében a bőr felmelegszik (bepirosodik), így csökkennek a zsírpárnák. A laza kötőszöveteket megerősíti, rugalmasságát visszaállítja.
A terhességi csíkokat (striákat) is nagyon jól lehet ezzel az eljárással kezelni. Itt a vákumfejet a csíkok mentén húzogatják, míg azok ki nem vörösödnek. A fogyasztást, cellulit- és striakezeléseket a téli hónapokban érdemes elkezdeni, így tavaszra karcsúak leszünk, és rugalmas bőrrel várhatjuk a nyarat.
A szalonban táplálkozási tanácsokat is kapnak a vendégek.

5.900 Ft/ 35 PERC


Testkezelések hatásai
 • Szövettípusnak megfelelő kezelést biztosít
 • Formálja a testet, fogyaszt, karcsúsít
 • Edzi, erősíti a kötőszövetet
 • Kezeli,eltünteti a narancsbőrt, a cellulitot
 • Helyreállítja a bőr tónusát, feszességét
 • Helyreállítja a bőrmegereszkedést
 • Oldja az izomfeszültséget
 • Javítja a torzult, sérült szövetek állapotát
 • Javítja az izmok teljesítményét
 • Kezeli a keringési problémákat (ödéma, visszerek)
LPG krémek

Az LPG gép hatékonyságát lehet növelni, a cég saját fejlesztésű krémjeivel melyek magas koncentrációban tartalmazzák az aktív hatóanyagokat.

Arra tervezték őket, hogy természetes úton ébresszék fel a test lelassult fiziológiás folyamatait, leginkább azokat, amik a bőr öregedéséért vagy a zsírlerakódásért felelősek . 11.500 Ft / db
 • Release cream mely kifejezetten a zsíros celluliton érezteti hatását.
  150 ml Ft
 • Detox serum a vizes cellulit ellenszere, megy legtöbb esetben vérkeringési problémákkal hozható összefüggésbe. A vízvisszatartás és a vizes cellulit problémáin enyhít.
  150 ml Ft
 • Inch Loss frissítő gél a zsírlerakódásokat csökkenti és így a test körvonalát alakítja valamint a bőr felszínét simítja ki.
  150 ml Ft
 • Body Contouring and firming cream lehetővé teszi az alak újraformálását és a bőrt tonizálja. Alkalmazás 25 éves kortól kifejezetten a szülés vagy jojó effektusú fogyás után, 40 év felett pedig mindennapos használatra.
  150 ml Ft
Ezeket a krémek külön kérésre alkalmazzuk, hisz megvásárlásuk után a vendég sajátjaként a kezelésekkor és otthon is tudja használni.


NYIROK RENDSZERMASSZÁZS KOMPRESSZO TERÁPIÁVAL

A mai felgyorsul életben bizony elég sok nőnek, van problémája az alakjával és bőrével. Ennek oka elsősorban a mozgáshiány és a helytelen táplálkozás, illetve túltápláltság. A gyakori egyoldalú tevékenység, az órákig tartó álldogálás vagy ülés következtében a lábak megdagadnak, a test elformátlanodik, és ez rontja az általános közérzetet, veszélyezteti az egészséget.
Nyirokmasszázs
Mindezek negatív hatásaként szervi megbetegedések, a gyakran tapasztalt visszérproblémák, ödémák és narancsbőr keseríthetik életünket, amelyek hátterében a nem megfelelő nyirokkeringés a legfontosabb kiváltó ok.
Ám a közelmúltban kifejlesztettek egy új módszert, amely a modern technika segítségével gépi úton végzi el a masszázst.
Ez a nyirokmasszázs.   
A lényege, hogy a testre úgynevezett mandzsettákat erősítenek fel, amelyeket levegőtömlők kapcsolnak az alapgéphez. Gép levegőt pumpál a mandzsettákba, ezáltal enyhe, ritmikus nyomáshullámok keletkeznek, amelyek a láb legalsó pontjától kiindulva "végighömpölyögnek" a bokán, combon, fenéken - egészen fel a csípőig. A hullámok periodikusan, ritmusosan követik egymást, percenkénti számuk és a nyomás erőssége szabályozható.
Már az első - kb. 20 perces - kezelést követően kellemes meglepetéssel tapasztaljuk, hogy lábaink könnyebbek, felszabadultságot érzünk, úgy tűnik, mintha cipőnk egy számmal nagyobb lenne. A kezelések hatására csökken a comb, a fenék, a derék körfogata, a bőr szebb lesz, a narancsbőr, pedig kezd eltűnni, a nyirokkeringés ideális állapotú lesz.

3.600 Ft

A nyomásterápia egy olyan széles körben használt gyógyászati módszer, melyet a szépségipar, a fizioterápia, a szépségápolástan, az onkológia és az értan területén az ér- és nyiroködémák leszívására és csökkentésére használnak. Aktiválja a keringést (ér és nyirok), stimulálva a szövetközi folyadékok újrafelszívódását és a szervi szűrők irányába történő váladék-kivezetést.
A készülék egy olyan kompresszort tartalmaz, mely bepumpálja a levegőt a csizmákba , ahol a kezelésre váró végtag vagy végtagok vannak. Ezek a tartozékok rekeszesen kettős falúak, ahol minden egyes rekesz külön-külön felfújható - ezzel lehetővé téve a megfelelő végtag kezelését az összehangolt centripetális nyomás alkalmazásával.

JAVALLATOK
 • az ér- és nyirokrendszer stimulálása,
 • a normális vénás vérkeringés fenntartása,
 • a fentebb felsorolt tünetek (elnehezült lábak, fáradt lábak, ödéma, folyadék-visszatartás stb.) ismeretében a visszértágulat megelőzése,
 • nyiroködéma és vénás ödéma kezelése,
 • műtét utáni ödémák (emlőeltávolítás utáni nyirokcsomó-duzzanat stb.),
 • poszt-traumatikus ödéma,
 • cellulitisz,
 • elhízáskezelés,
 • a szövettápláló funkció javítása és a bőr rugalmasságának visszaállítása,
 • szülés utáni kezelés,
 • ágyhoz kötött betegek esetében a trombózis megelőzése
 • idegrendszeri megbetegedések (féloldali bénulás, kétoldali végtagbénulás),
 • izomsorvadás,
 • relaxáció (a normális keringés nem közvetlenül stimulált, ezért javítja az általános közérzetet),
 • esztétikai célú műtéteket követően segíti a terület normális keringésének a visszaállítását, főleg zsírleszívás és hidro-zsíroldás után,
 • a szervezet általános méregtelenítése,
 • gyenge perifériás keringés esetén.
ELLENJAVALLATOK
 • nemrég kialakult trombózisos vénagyulladás vagy visszértrombózis esetén,
 • jelentős, tekervényes visszértágulás esetén,
 • bőrfertőzések esetén,
 • nyirokérgyulladás,
 • izületi gyulladás,
 • szív-és keringésirendszer-elégtelenség,
 • jelentős artériásnyomás-változás esetén,
 • szívinfarktus,
 • neoplazma (daganatképződés),
 • jelentős szív- és/vagy légzőszervi és/vagy veseelégtelenség,
 • akut gyulladások esetén.

IZOMSTIMULÁLÁS ELEKTRO RPM KEZELÉS

Izomstimuláció Az ember mindennapi életében, mozgás és sportolás közben az agy jelzései az idegek útján jutnak el az izmok motorikus pontjaihoz.
Ezen jelek - hasonlóan a gyenge elektromos ingerléshez - összehúzódásra késztetik az izmokat. Az általunk használt izomstimuláló gép a fenti folyamatot akaratunktól függetlenül idézi elő. Olyan mesterséges inger éri az izmokat a bőrön keresztül, mintha csak az idegrendszeren keresztül jött volna a jelzés. A kezelésnél 16 elektródapárt is fel tudunk használni az izmok tornáztatásához. A kiválasztott izomcsoportokra tesszük az elektródákat, s az ingeráram a bőrre kent hatóanyagokat is beviszi (iontoforizál). Így feszesíti a bőrt és az izmokat, illetve fogyasztja az izmok közötti felesleges zsírszöveteket, serkenti a nyirokáramlást.      
Több program közül lehet választani: fogyasztó, feszesítő, body building, szülés utáni regeneráló, cellulit, tartásjavító, nyirokrendszert salaktalanító. Váltogatva ezeket a programokat, az izmok verejtékcseppek nélkül nyerik vissza eredeti tónusukat, formálódik az alak. A 45 perces kezelés megfelel 4 órás izomgyakorlatnak, ezalatt a vendég mindvégig a kezelőágyon fekszik.
A kezelést követően izomláz előfordulhat, de kényelmesen tudjuk az alakot átváltoztatni és jó közérzetet biztosítani az időhiány miatt kevés mozgást végző hölgyeknek. A mellek feszesítését és emelését is gyorsabban, hatásosabban tudjuk elérni.

3.800 Ft


Corpo-02 M géppel

A legsokoldalúbb elektroterápiás testkezelővel.
A CORPO-02 M a legteljesebb, legsokoldalúbb, testkezelő készülék. Segítségével könnyen és egyszerűen kezelheti az elhízást, a cellulitot, a keringési panaszokat, a zsírlerakódásokat és más test-esztétikai problémákat; végezhet feszesítést, testformázást.
Eredmények és előnyök
 • Csökken a testzsír-százalék
 • Javul a bőrtónus
 • Zsírlerakódások megszűntetése
 • Erősebb izomtónus
 • Petyhüdtség megszűntetése
 • Látványos testformázás
 • Drenázs és a megtartott folyadék megszűntetése
 • Keringési zavar tüneteit csökkenti
 • Izom összehúzódások megszűntetése
 • A krónikus izom- és izületi fájdalom csökkentése
 • Idegfájdalmak (derékfájás, idegzsába, stb.) csökkentése
Hatásmód és kezelések
A kezelő két lehetőség közül választhat: szabadon állíthatja az áram intenzitását, vagy használhatja az előre beállított programokat. A gyors és egyszerű használhatóság érdekében a készülék minden ehhez szükséges elemet tartalmaz: a fővezérlővel egyszerre szabályozhatja az intenzitást, de lehetőség van minden csatorna intenzitásának külön-külön való szabályozására, illetve rendelkezik távirányítású ki/be kapcsolóval.
A CORPO-02 kétféleképpen használható:
 • elektroterápiás tárcsaelektródákkal , vagy
 • vezetőképes pántokkal
amik megnövelik a kezelt területet, ezáltal gyorsabbá és egyszerűbbé válik a kezelés.

Hat beállított programot tartalmaz. A legjobb eredmény érdekében ezek mindegyike automatikusan kiválasztja a legmegfelelőbb típusú áramot és az ideális kezelési időt.
 1. Helyi zsírlerakódások kezelése
 2. Testkontúr kezelés
 3. Cellulit kezelés
 4. Keringés javítás
 5. Test újraformázás
 6. Comb és fenék feszesítés

marianna szépségszalon marianna szépségszalon

További info:


06-20-9838-622
marianna szépségszalon
Marianna Szépségszalon