fodraszatkozmetikaszolariumkoromapolasmasszazsszaunafogyasztomesoterapiaTurbofitnessKapcsolat
  Kozmetika Újdonságaink Mikrodermabrázió és hidrobrázió IPL szőrtelenítés Árlista
marianna szépségszalon

Mikrodermabrázió és hidrobrázió

HATÉKONY ÉS KÍMÉLETES BŐRCSISZOLÁS - BŐRFIATALÍTÁS

Mikrodermabrázó

A mikrodermabrázió, másnéven mélyhámlasztás egy kíméletes, ám annál hatékonyabb bőrcsiszolást jelöl, mely a megfiatalodás lehetőségét hordozza magában. A mikrodermabrázió egy manuális hámlasztó eljárás, mely nem fájdalmas, roppant eredményes és minden bőrtípusra alkalmazható. Az eljárás alapja a sejtképződés, mely lentről felfelé történik, tehát a bőrsejtek folyamatosan pótolják önmagukat. A legfelső hámréteg ki van téve a környezet, az időjárás és a mechanikai behatásoknak, mely által folyamatosan károsodik. Amennyiben a bőr felületén marad, ezzel elzárja a levegő és egyéb elengedhetetlenül szükséges anyagok útját a lejjebb lévő rétegek felé. Ezen segít a mikrodermabrázió, mely segít eltávolítani az elhalt hámréteget, ezáltal a bőr átjárhatóvá válik. Többek között a kozmetikumok is könnyebben elérik a mélyebb rétegeket, hogy táplálják azt.
A peeling, azaz a bőrhibák megszüntetése régóta rendelkezik gyakorlati módszerekkel, ám a legmodernebb módja a mikrodermabrázió, mivel szabályozható a mélysége.
A mikrodermabrázió során a bőr rá van kényszerülve, hogy lelassult sejtképző folyamata visszaálljon eredeti tempójába, így a felülre került szövetek egyre fiatalabbak, egészségesebbek, kevésbé károsodottak. A bőr lecsiszolása után, mely steril koridon kristályok által történik, bőrazonos és bőraktív hatóanyagok kerülnek a bőrre, mely átjárhatósága folyamán mélyebb rétegeket is elér, így regenerálódása sokkal hatékonyabb, mint előtte.
A mikrodermabrázió eredményei már egy kezelés után szemmel láthatóak lesznek. A bőr finomabb, puhább és tömörebb, az enyhe ráncok eltűnnek, a bőr egyenetlenségei nagy mértékben csökkennek, a foltok és hegek elhalványulnak, a bőrnek egészségesebb színe lesz és a pigmentációs problémák is kevésbé láthatók, továbbá az öregedés jelei csökkennek, a bőr rugalmassága nagy mértékben javul. A későbbi kezelések során ezek a javulások csak növekednek. A mikrodermabrázió ismétlése hetente javasolt, a teljes kúra bőrproblémától függően, minimum öt-hétig tartson. A későbbiek során nem árt, ha havonta egyszer alávetjük magunkat a kezelésnek.
Mikro Dermabrázió

Hidrodermabrázió ultrahanggal

A hidrodermabráziós készülék speciális ultrahangos spatulával rendelkezik.
Rétegenként eltávolítja az elhalt hámszövetet, aminek hatására bőrünk megújítja önmagát.
Előkészítő kezelésként is alkalmazhatjuk, hiszen a megtisztított felületen keresztül könnyebben hatolnak be a bőrbe a kozmetikai anyagok.

A hidrodermabrázió hatásai:

A spatula ultrahangos rezgései hatására eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, a felhámból a szennyeződéseket, toxinokat, méreganyagokat, melynek hatására a bőr puha, hidratált lesz, a foltok elhalványodnak, a mimikai ráncok kisimulnak.
Peeling (a bőr radírozása): A hidrodermabrázióval kizárólag az elhalt hámsejtek eltávolítása történik. A mikrodermabrázióval ellentétben, mélyebb bőrrétegeket nem érintünk, a bőr saját védelmi rendszereinek megóvása érdekében. Ezáltal a kezelés a nyári időszakban is végezhető.
Sejtszintű regeneráció: A kibocsátott rezgések hatása fokozza az anyagcserét, meggyorsítva ezzel a regenerációt.
Drainage: Az érintett területeken az erősebb vérkeringésnek köszönhetően,
segíti felhalmozódott folyadékok kiürülését, méreganyagok elszállítódását.

Milyen problémákra alkalmazható jó eredménnyel?

  • Korpás, érdes tapintású bőr
  • Szem körüli ráncok (vízhiányos bőr)
  • Ráncos, napégette bőr
  • Általánosan száraz, vízhiányos bőr
  • Akne, komedók
  • Öregkori foltok
  • Ajak körüli ráncok
Hidrodermabrázó

marianna szépségszalon marianna szépségszalon

Kozmetika kapcsolat:Török Judit 06-30-337-55-92

marianna szépségszalon
Marianna Szépségszalon