fodraszatkozmetikaszolariumkoromapolasmasszazsszaunafogyasztomesoterapiametodicKapcsolat
  Kozmetika Újdonság 3D műszempilla Mikrodermabrázió és hidrobrázió IPL szőrtelenítés Árlista
marianna szépségszalon

3-4-5-6D Műszempilla

Mi a különbség az 1D, 2D,3D ,4D ,5D és az akárhányD-s szempilla között?

Eredetileg szálas szempilla hosszabbítás, dúsítás egyenként, szálanként kerül applikálásra, elvileg, minden egészséges saját pillára egy-egy műszál! Megkülönböztetünk vastagságot, hosszúságot és az ívet, ez a saját szempillánál is így van. Ezeket vastagítjuk, hosszabbítjuk. Tehát egészen egyszerűen MINDEN LEHETSÉGES SAJÁT SZEMPILLÁRA felragasztásra kerül egy választott hosszúságú, vastagságú és ívű műszempilla. Ez az alap 1D műszempilla.

Duplázott technikával épült pillasorok 2D: Ennél a technikánál minden lehetséges saját szempillára 2 db szál kerül felragasztásra.Az eredmény nagyon dús, lehetőség van hosszabb, látványosabb pillasor felépítésére, meglehetősen exkluzív látványt nyújtó!

3D-4D, 5-6D: vékony,abszolút könnyített szálakból felépített pillasorok készülnek! Minden saját szempillára akár 3-4-5-6- szál is felragasztásra kerülhet, ebből adódik a D-k száma, azonban ezek olyan vékony és könnyű szálak, hogy még így is csak a hagyományos műpillák súlyával terhelik meg a saját szempillát. Az elkészült pillasor dúsnál is dúsabb, tökéletesen követi az épített ívet, nem terheli a saját pillákat, mivel a természetes pillánál is vékonyabb, könnyebb.

Teljesen új technológia a szempilladúsítás, hosszabbítás tekintetében, amellyel az eddig megszokott műszempillákkal ellentétben sokkal természetesebb hatás érhető el. A pillákat szálanként rugalmas ragasztóval illesztjük saját szempilláihoz, ezzel elkerülve az összetapadást és a természetellenes megjelenést. Vastagsága a természetes szempillákkal megegyező. A műszempilla teljesen egybeolvad a saját szempillával, meghosszabbítja, dúsítja és követi annak ívét. A ragasztó a bőrrel nem érintkezik, így az allergia kockázata minimálisra csökken.A műszempilla súlytalan, egyáltalán nem érezhető, víz, izzadság és könnyálló. A vendég zuhanyozhat, úszhat, sportolhat és még alvás közben sem sérül. Használata során a saját szempilla egyáltalán nem sérül, nem törik le. Bármikor könnyedén eltávolítható egy speciális oldószerrel. Élettartama 1 hónaptól, maximum a saját szempilla élettartamáig tart (egyénenként változó).A műszempillák felhelyezését követően kérjük tartsa be az alábbiakat:

  • A ragasztás után 2 óráig ne érje víz,
  • A ragasztás után 2 napig ne ússzon, ne mossa arcát forró vízzel,
  • Ne készíttessen szempilla dauert,
  • Ne festesse tartós szempillafestékkel,
  • Ne használjon vízálló szempillaspirált, szempilla lemosót,
  • Ne göndörítse a műszempillákat,
  • Ne dörzsölje a szemét.


 
Val Gaaf - Természetes bőrfiatalító maszk Egészséges, selymes, tiszta bőr az Anyatermészet erejével!!!Az anti-aging (öregedés gátló) termékek körében egy ÚJ növényi aktív hatóanyag messze a versenytársai előtt jár, beleértve a természetes és a vegyi hatóanyagokat is.

AFRICA MASZK Drámaian csökkenti a mély ráncok mélységét. Észrevehetően csökkenti a finom ráncok számát. Gyulladáscsökkentő hatású, megszünteti a pattanásokat. Szatén simaságúvá varázsolja a bőrt. Serkenti az arcizmokat és rugalmasságot okoz. Csökkenti a bőrhibákat. Finomítja a bőrt és serkenti a keringést. Feszessé teszi a szemek körüli finom bőrt. Összetevők: Aqua, Olax Dissitiflora (18,5%), Zinc Oxide, Xanthan Gum, Kaolin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

MIÉRT AFRICA?Az afrikai nőknek sok olyan természetes növényi összetevőhöz van hozzáférésük, amik a világon széles körben terjedtek el bőrápolási termékek alapanyagaként. Ismerik ezeknek az összetevőknek a titkait. Az egyiptomiak minden más kultúránál több figyelmet szenteltek a szépségnek és annak megőrzésének; olyannyira, hogy még a halottaik mellé is odatemették a természetes bőrápoló gyógyszereket és eszközöket. Természetes olajokat használtak, és természetes bőrápoló krémeket növényi összetevőkkel.

Sokat tudunk az egyiptomiakról, de keveset a Közép- és Nyugat-Afrikai törzsekről. Bámulatos, hogy soha nem kérdezik meg, hogy miért olyan szép és sugárzó az afrikaiak bőre, annak ellenére, hogy milyen durva környezetben élnek. A válasz annyira egyszerű és nyilvánvaló, hogy úgy döntöttünk, hogy nyilvánosságra hozzuk az igazságot. Bár sok afrikai növényi összetevőt hasznosítanak jelenleg kereskedelmileg, de sokkal több áll még felfedezés alatt a kozmetikai ipar számára. Az igazság az, hogy még csak nemrégen kezdődtek el az ezekről a növényekről szóló vizsgálatok feldolgozása, illetve a kereskedelmi értékük felmérése.

Ezt az új növényi aktív hatóanyagot egy Kelet-Afrikai növényből vonják ki. Ez egy tradicionális hatóanyag, melyet a gyógyításban is és kozmetikumként is használnak Afrikában, a bőr állapotának javításához, mint például a pattanások, bőrhibák, ráncok, sebhelyek és a fogyási-hízási csíkok kezelésére. Ez a növény része Afrika örökségének és kultúrájának.

Egy londoni klinika professzorának teóriája szerint ez az aktív hatóanyag a bőrsejtek biológiai órájára hat. A növény teljes termőterületének csak egy speciális lelőhelyén élő növények hatnak szépítőszerként, és ennek a területnek a mágneses erőtere okozza, hogy növény képes hatni a bőr biológiai órájára. Ez az oka annak, hogy a bőr jóval a hatóanyag alkalmazása után is megtartja új sajátosságait.

Az aktív hatóanyag nem különböző anyagokat (víz, hyaluronsav, kollagén, vitaminok stb.) juttat be a bőrbe, hanem a bőrsejteket veszi rá arra, hogy elkezdje ezeket az anyagokat termelni, amelyeket fiatalkorunkban még termelt, de ma már nem megfelelő mértékben állít elő. Ezáltal a szövetek rugalmassága visszatér és a sejtek újra termelnek minden olyan anyagot, amire szüksége van az egészséges, selymes és tiszta bőrhöz.

Kezelés menete:

A maszk felvitele 10 perc. Minimum 30 percet kell az arcon hagyni, de lehet akár több órát is. Az arc letisztítása után felviszem a maszkot. A maszk kímélő, ezért kenhető a szemek köré, az ajak köré, a nyakra és a dekoltázs területre is. Minimum 30 perc után (amikor már megszáradt), langyos vízzel először feláztatom (úgy, hogy mindenhol nedves legyen), majd lágyan mossom le az arcról. Utána Africa Skin Optimizer - Natural Rejuvenating Cream hidratáló krémet használva kitolom a maszk jótékony hatását! Illetve a szem környékét African Botanical Eye Cream lágyítom, mely lehúzza a szem alatti duzzanatokat, csökkenti az öregedés jeleit, eltünteti a sötét karikákat, hidratál, feszes és fiatalos megjelenésű bőrt kölcsönöz a szem körül.

Az Africa Skin Optimizer két csodálatos afrikai gyógynövény kombinációja. Egyik hatóanyaga a Gunnera Perpensa (afrikai nevén: Ugobho) rendkívüli módon rugalmassá teszi a bőrt és a kötőszöveteket, pórusösszehúzó hatású, valamint feszessé teszi a bőrt. A másik hatóanyaga az Olax Dissitiflora (afrikai nevén: Olacaceae) egy exkluzív afrikai gyógynövény erőteljes öregedés gátló hatással, simává varázsolja a bőrt és ránctalanít.

Az African Botanical Eye Cream Hatóanyaga az Adansonia Digitata (afrikai nevén: Baobab). A baobab fa egy hagyományos afrikai fa, amit Afrikában az "Élet fájának" is neveznek. Ma a kozmetikai ipar potenciális aranybányáját látják benne. Baobab fa kivonata mélyen táplálja és puhítja a száraz bőrt, ösztönzi a bőrsejtek regenerálódását és javítja rugalmasságukat, aktív fiatalító hatású. Ismeretes, hogy helyreállítja a felhámot, csodásan hidratál és igazán jótékony a bőrnek. A kezelés kúraszerűen heti egyszer 5 hétig! A látvány már az első alkalommal elképesztő. Minden alkalom után egyre tovább tart az elért eredmény! A kezelés ára az arc területére: 5.000 Ft / alkalom


marianna szépségszalon marianna szépségszalon

Kozmetika kapcsolat:

Török Judit - 06-30/337-55-92


marianna szépségszalon
Marianna Szépségszalon