fodraszatkozmetikaszolariumkoromapolasmasszazsszaunafogyasztomesoterapiametodicKapcsolat
  Masszázs Masszázs fajták
marianna szépségszalon

Masszázs fajták

Frissítő relaxáló masszázs

Finom simító, dörzsölő és apró körkörös gyúró mozdulatokból álló masszázs, amely segít leküzdeni a felgyülemlett feszültséget, stresszt.  A masszázs az egyik legegyszerűbb és legtermészetesebb terápiás módszer, mellyel a betegségeket megelőzhetjük, a tüneteket megszüntethetjük, egészségünket és teljesítőképességünket megőrizhetjük. A masszázs hatása az izomzatra: Masszázzsal előkezelt izomzat teljesítőképessége növekszik, az elvégzett izommunka kitartóbb lesz. Rendszeres munka és a sportolók teljesítőképessége után az izomzaton alkalmazott masszázs elősegíti a fáradság megszűnését, az izomzat könnyebben és gyorsabban kipiheni magát, mint az egyszerű pihentetés után. Frissítő masszázs célja még a kezelt területeken a vérbőség és az izomláz elérése. Melyek hatására beindul egy öngyógyítási folyamat.
Aroma masszázs

A masszázs során speciális fogásokkal történik a görcsös izmok átdolgozása és kilazítása, melyek segítenek a fájdalmak enyhítésében.
A lazító, stresszoldó testmasszázst az aktuális állapothoz választott illóolajok (aromaterápia) használatával egészítjük ki. Ezek hatására intenzívebbé válik a masszázs relaxáló, energizáló, vitalizáló ereje. Az aromák a bőrön, orron, tüdőn át is hatnak. Elősegítik a természetes gyógyulási folyamatot. Erősítik az immunrendszert, javítják a hangulatunkat, és az érzelmi problémákat is kezelik. A masszázs során könnyebben ellazulnak a fájdalmasan feszült, görcsös izmok, oldódnak az izomcsomók, javul az agy vérellátása.
Csokoládé masszázs


A csoki masszázs azon wellness-kezelések közé tartozik, ami nem csak a bőrünkre van jó hatással, hanem a lelkünkre is. Növeli az endorfin hatását, ami kihat a boldogsághormonokra. A hatóanyag 99%-os eredeti kakaót és 1 % ásványi anyagot tartalmaz. Ezek az összetevők nagyon jó hatással vannak a kollagén termelődésére és nagyon szépen kisimítják a bőrt.
Élmény a testnek, a léleknek. Igazi Anti-stresszkezelés A masszázs főbb jellemzője kozmetikai szerepe Több, mint 800 molekulájának köszönhetően a csokoládé hidratálja és tonizálja a bőrt Oldott ásványi anyag tartalma miatt bőrpuhító, revitalizáló hatású Idegrendszeri nyugtató, anti-depresszáns, szorongáscsökkentő. Segít az optimálisan hidratált állapot elérésében, öregedéskésleltető hatású A narancsbőr egyik legjobb ellenszerének tartják. A csoki serkenti az endorfin termelést, ami a boldogságérzetet fokozza.
Egyes szakemberek szerint a csokis masszázs karcsúsít. Kissé bizarr elgondolással akár úgy is fogalmazhatunk, hogy, amit felszedünk a csoki nassolásával, azt leadhatjuk, ha kívülről magunkra kenjük.

Tibeti mézes masszázs

A méz gyógyító erejét hasznosító módszer a szervezet tisztítására, méregtelenítésére.
 A hagyományos kínai orvoslás szerint az egészség feltétele az életenergia, a csi (chi) akadálytalan áramlása a testben. Ha ez az áramlás valahol blokkolódik, betegségek kialakulásához vezet.
A méz alkalmazása azért előnyös, mert segít szabályozni a test energiaáramlását, és visszaállítani egészséges egyensúlyát. Segít a kötőszövet rendellenes letapadásainak megszüntetésében.
A méz vitamin és ásványianyag tartalma mélyen bejut a bőrbe, a salakanyagokat pedig kiszívja és magába gyűjti (amit a masszázs végén eltávolítunk).
Bambusz masszázs

A bambusz masszázs olyan exkluzív masszázs, mely során olajat használva, minden testrészre meghatározott méretű bambusz rudakat használnak, a megfelelő nyomás érdekében.
A bambusz masszázs lazítja az energetikai blokádokat a testben, serkenti a vérkeringést és a nyirokrendszer működését a testben, továbbá csökkenti az izomfeszültségeket és felszabadítja a gerincfájdalmakat. A bambusz pálcák egyidejűleg serkentik a bőrt, és enyhítik az idegvégződéseket, továbbá ötvözi a hagyományos masszázs előnyeit, és kellemes, megnyugtató hőérzetet ad a vendég számára.

Pozítiv hatásai:
A masszázs egyedi technikája különleges, kellemes és megnyugtató érzést nyújt a vendég számára.
Csökkenti a stresszt és a fáradtságot.
Serkenti a vérkeringést.
Fájdalomcsökkentő hatással bír.
Speciális mozdulatoknak és eszközöknek köszönhetően a mély izmokat is alaposan megdolgozza.
Enyhíti az izomfeszülést.
Nyirokkeringésre is pozitív hatással van.
Semlegesíti a negatív energiákat.


KristálymasszázsAz emberhez mindig közel álltak a különböző kövek, ásványok, féldrágakövek. Valamennyien szeretjük a szépet, a nemeset, és mindig elcsodálkozunk, hogy mit alkotott a természet. De vajon tudjuk-e, hogy mi rejtőzik a szépség mögött, milyen nagyszerű lehetőségekhez vannak a kövek használatában?

A kristályok színei, formái önmagukban is pozitív érzéseket keltenek bennünk. Azt viszont csak kevesen tudják, hogy az esztétikai látványon túl ezek az ásványok töltéssel, nagyon finom rezgésekkel rendelkeznek, csakúgy, mint az élőlények, ill. virágok és a fák.

Ezeket a pozitív rezgéseket fizikai és lelki állapotunk javítására, kiegészítő terápiaként, akár gyógyító, akár nyugtató, lazító hatással, harmonizálására használhatjuk. A kövek gyógyító hatását, már több ezer éve használják az egészség megőrzésére, és a betegségek gyógyítására. A kristály masszázs az egyik legbensőségesebb, legpihentetőbb masszázsunk. A kristályok által felerősített energiaáramlás a blokkok oldását eredményezi- akár fizikai szinten is. Amikor ellazulva engedjük, hogy a kristályok kifejthessék hatásukat, gondolataink pozitívvá válnak, innen már csak egy lépés, hogy testünkben beinduljon a regenerálódási folyamat.

Aventurin

Az indiai neve margaz, a smaragd helyettesítőjeként ismerik. Elősegíti a kiegyensúlyozottság megteremtését, a pozitív gondolkodást, a nyugalmat, a szeretetet, és biztonságot hozó rezgéseket sugároz. Jó hatással van e kő az ideg,- és izomrendszere, valamint csökkenti az allergiás tüneteket, csillapítja a bőr gyulladásait. Együttesen hat, a fizikai, az érzelmi, a szellemtestre. Ékszerként hordva elnyeli az elektromágneses szmogot , oldja a feszültséget, megfordítja a negatív helyzeteket, és erősíti a döntéshozatalt.

Karneol

Az ókorban nagyon sokra becsülték a karneol-köveket, és gyógyító hatását is ismerték. A karneol megkönnyíti a figyelmet, segít az akadályok leküzdésében, a gondok megoldásában, akik pedig a saját lábukra szeretnének állni, azok hordják ezt a narancssárga követ maguknál. A karneol fékezi a haragot, elűzi a félelmet. Az életerő és az életöröm köve. Tisztítja az asztráltestet, fokozza a kitartásunkat és lelki kimerültség esetén új energiát ad, és erősítik belső indíttatásainkat. Fizikai hatása: elősegíti a vese, a lép, a máj és az epe harmonikus működését, méregteleníti azokat. Javítja a szervezet ásványi és tápanyag-felvételét. Eljuttatja a vitaminokat és az ásványi anyagokat a vékonybélbe, elősegíti a bél gyűrűző mozgását. Vértisztító hatású, vérmérgezésnél is ajánlott, hatását kifejti a vénákra, a vérerekre, jó a visszérre. Javítja a vérkeringést, szabályozza a vérnyomás problémákat, fokozza a nemi szervek vérellátását, elállítja a vérzéseket, csökkenti a vércukorszintet.

Fluorit

A fluorit fokozottan védelmező kristály, különösen pszichikai szinten. Segít felismerni, valamint kizárni a lelki manipulációt és a nem megfelelő szellemi hatást. Tisztítja és stabilizálja az aurát. A fluorit eltávolítja a negatív energiákat és a stressz minden fajtáját. A testben mindent tisztít, megszűr, eloszlat és újraszervez, ami nincs a megfelelő állapotban. Ez a legjobb kristály a rendezetlenség bármilyen formájának megszüntetésére. Fizikai hatások: hatékony a fertőzések, vírusok ellen- különösen elixírként. Bőrregeneráló, gyógyítja a fekélyt és a sebeket, eltünteti a bőr elszíneződéseit és a ráncokat. Fájdalomcsillapító hatású.

Hegyikristály

A hegyi kristály egy gyógyító kristály, amely jó gondolatokat és szelíd erőt sugároz. Hatásos a teljes testre és harmonikusan oldja fel valamennyi terület blokádjait. A hegyi kristály felszabadít bennünket a stressz alól. Segít a problémákat egyszerű módon megoldani. Feloldja az energiablokkokat. A hegyi kristály a tiszta értelem köve. Megadja a testnek azt, amire pontosan szüksége van. Segít a hideg részeken, illetve a túláradó energiát is szabályozni lehet vele. Stabilizálja és megtisztítja az aurát.

Fizikai hatások: sok szervre van hatással és mindenhol használható, ahol tisztulás megy végbe, gyomor- és bélproblémáknál, segít az érzéstelen vagy süket testrészeket újra aktivizálni, hatékony láz esetén is. Használják továbbá negatív energia, elektroszmog, vízér, blokkok, negatív sejtfejlődés ellen. A hegyi kristály vitalizál, ezenkívül jó a bőrre, hajra, körmökre, csontokra is.
Csakra harmonizálás Aura tisztítás - hogy

hétköznapjaidat még egészségesebben élhesd!A csakra jelentése kerek. A csakrák egyfajta energiatölcsérek, melyeken keresztül fizikai testünk energiát kap, illetve, ha bizonyos energiákból többlet keletkezik, akkor a csakrákon keresztül adjuk tovább a felesleget környezetünknek. A csakrák az ember érzékfeletti részeivel közös szervek, s minden testben sajátos feladatuk van. A csakrák a gerinchez és az idegrendszerhez különböző mirigyeken és idegdúcokon keresztül kapcsolódnak. A teljes csakra-rendszer rendkívül összetett. 7 fő, és több, mint 300 kisebb csakra van az emberi testben.

Minden csakrának elsősorban biológiai funkciója van. A csakra a fizikai test megfelelő testrészének idegeivel áll közvetlen kapcsolatban. Az idegrendszeren keresztül látja el energiával és ezáltal információkkal is a szerveket, végtagokat és a sejteket. Az aura csakráinak fő feladata, hogy vitalizálja az egyes energiatesteket, így a fizikai testet is, valamint, hogy biztosítsa az aurarétegek közötti energiaátvitelt.

Kellemetlen érzésekre úgy reagálunk, hogy blokkoljuk érzéseinket, ezzel leállítjuk az energiaáramlást. Ilyen esetekben a csakrákban torzulás, blokk keletkezik. Minden negatív élmény okozhat ilyen sérülést. Ha csakráink jól működnek, nyitottak, meghatározott irányba forognak, megfelelő energiaáramlás történik köztünk és a világ között.

Ha csakrákban működési zavar található, abban az esetben az auratest is gyengül, megsérül. Az egészség érdekében az összes csakrának nyitva kell lennie. Az aura minden rétegéhez csatlakozik egy csakra.

Tehát a csakrák egy tölcsér alakú energia befogadó pontok, melyeken keresztül vesszük fel az energiát a mindennapi életünkhöz. Ezekből a pontokból továbbjut a felvett energia testünk különböző pontjaihoz, szerveihez. Hét fő csakrát különböztetünk meg. Ezek a test középvonalában helyezkednek el. A korona és a gyökércsakra kivételével, minden fő csakrának van egy aktív és egy passzív része.

Mivel a csakráinkon keresztül vesszük fel az energiát, ezeken keresztül áramlik az energia, így nagyon fontos, hogy jól működjenek. Sajnos gyakran előfordul, hogy valamelyik csakránk alul- vagy túlműködik, ilyenkor szervezetünkben elváltozások, betegségek lépnek fel, mivel az adott csakrához tartozó szervek nem kapnak megfelelő energiát. Legtöbb esetben a napfonat csakrák működnek alul, mert ez a csakra látja el a legtöbb belső szervünket. A csakráink alulműködésének első jele a fáradékonyság. Az idő elteltével, ahogy öregszünk, csakráink egyre kisebbek lesznek.
A csakraharmonizálás segítségével a csakrák megtisztulnak a blokkoktól, és be lehet állítani őket a legmegfelelőbb méretre és a harmonikus működésre, így szervezetünkben helyreáll a normális energia áramlása és ez által visszafordíthatóak a szervezetünkben a kezdeti elváltozások. Ha a csakráink helyes működésére már fiatal korban odafigyelünk, ellenállóbbak leszünk minden betegséggel szemben és lelassul az öregedési folyamat a szervezetünkben.

A csakrák elhelyezkedése:

GYÖRKÉRCSAKRAA gyökércsakra a végbélnyílás és a nemi szerv között helyezkedik el, a farok csonttal áll összeköttetésben és lefelé nyílik.
A csakrához tartozó szervek:
Minden, ami szilárd és tömör: a gerincoszlop, a csontok, a fogak és a köröm, valamint a végbélnyílás, a vastagbél, a prosztata, a vér- és a sejtfelépítés.

SZAKRÁLISCSAKRAA szakrális csakra a nemi szerv és a köldök között helyezkedik el. A keresztcsonttal áll kapcsolatban, és előre nyílik.
A csakrához tartozó szervek:
Medence, ivarszervek, vese, hólyag, mindennemű testfolyadék, mint a vér, nyirok, emésztőnedvek és sperma.

NAPFONATCSAKRAA napfonat csakra körülbelül kétujjnyira található a köldök felett, és előre nyílik.
A csakrához tartozó szervek:
A derék, hasüreg, az emésztési rendszer, a gyomor, a máj, a lép, az epehólyag és a vegetatív idegrendszer.

SZÍVCSAKRAA szívcsakra a mellkas közepén, a szív magasságában helyezkedik el, és előre nyílik.
A csakrához tartozó szervek:
A szív, a gerinc, nyak és derék közötti része, a mellkas és melléküreg, a tüdő alsó tájéka, a vér és vérkeringési rendszer, valamint a bőr.

TOROKCSAKRAA torokcsakra a gégefő alatt helyezkedik el, pajzsmirigy környékén, a nyaki csigolyából indul ki és előre nyílik.
A csakrához tartozó szervek:
A nyak, tarkó, az állkapocs területe, a fülek, a hangképző szervek, a légcső, a hörgők, a tüdő felső tájéka, a nyelőcső és a karok.

HARMADIKSZEM CSAKRA
A harmadik szem csakra az orrgyök felett egy ujjnyira, a homlok közepén található, és előre nyílik.
A csakrához tartozó szervek:
Az arc, a szem, a fül, az orr, a melléküregek, a kisagy, valamint a központi idegrendszer.

KORONACSAKRAA koronacsakra a fejünk tetején, a közép választópontokon található, és felfelé nyílik
A csakrához tartozó szervek:
A nagyagy.

Mi az aura?

Az aura energiatér, amely minden dolgot körülvesz. Mivel az élő szervezetek atomjainak nagyobb a rezgése,  a fák,  növények, állatok és emberek energiatere könnyebben érzékelhető.  Az egészséges ember aurája tojás formát alkot és kb. 2,5 - 3m a kiterjedése. Tehát ember fizikai testét körülvevő, szabad szemmel "láthatatlan", különböző színű és vastagságú rétegekből álló, állandóan változó nagyságú és sűrűségű energia burok.Az aura funkciói:
- a fizikai test, az energiatest és a lélek védelme, de energiatartalékként is szolgál.
- az aura-képek hordozása-jelzés a felsőbb szinteknek.
Az aura képek és színek alapján, minden lényeges leolvasható rólunk! Hogy milyenek vagyunk?
Csak az aurára kell nézni és azonnal látszik. Bár az aurát nem mindenki látja, de érzékenyek vagyunk a kisugárzására.
Mindenki mondta már másra, hogy "de sugárzó vagy ma" vagy "ma nagyon el vagy szürkülve"

Másképp: Aurád egy "energia-elosztó és kiegyensúlyozó rendSZER", ami összegyűjti a Létezésből a fizikai tested, a szerveid, a sejtjeid számára szükséges energiát - azt átalakítja és eljuttatja a tökéletes, egészséges működéshez szükséges helyekre. (=minden egyes sejtedhez).

MEGVÉDI - minden a test és lélek számára nem előnyös és nem kellemes energiától, információtól, szándéktól, gondolattól, rezgéstől, lénytől...--az aurád a Te "pajzsod", ami megvéd Téged a külvilág számodra előnytelen hatásaitól.Az aurád "önműködő" és tökéletes RENDszer!

Az aurádat "elrontani"; "elállítani" senki sem tudja - csak és kizárólag TE!Rossz - akkor, ha nem akarsz felelősséget vállalni; ha mást akarsz hibáztatni a TE tévedéseidért; ha azt SZERetnéd, hogy valaki helyetted oldja meg a problémáidat; ha a felelősséget és ezzel együtt az irányítást másnak akarod átadni...


Jó - akkor, ha vállalod a felelősséget; ha kezedben akarod tartani az irányítást; ha SZERetnéd kézben tartani a TE EGÉSZségi állapotodat; ha SZERetnéd TE megoldani a problémáidat.

Természetesen vannak olyan helyzetek; állapotok, amikor jól jön a külső segítség; jól jön egy "kezdő-lökés", hogy az auránk újra jól működjön - és szívesen segítek ebben az elindulásban.

Ha az aurád tiszta és jól működik, akkor automatikusan (önműködően; önvezérelten; önszervezően) megvalósítja az EGÉSZséges, fájdalom-mentes, energikus fizikai testet +a kellemes, felemelő érzelmeket számodra. Amikor viszont nem teljesen tiszta az aurád (lélektested, energiatested), akkor ezt a feladatot nem tudja 100%-osan ellátni, csak részlegesen. Ezt érzékeli a test fáradtságként; kimerültségként; fájdalomként; stresszként; ...stb... =kellemetlenségként!

Honnan tudod, hogy nem teljesen tiszta az aurád? - onnan, hogy nem vagy tökéletesen egészséges, - onnan, hogy valahol fáj (szúr, nyom, nyilal...) és onnan, hogy nem vagy olyan felhőtlenül boldog, hogy legszívesebben "átölelnéd a világot"!
...de az aura megtisztítása és regenerálása szélsőséges esetben (túl régi, túl nagy, túl erős szennyeződés esetén - köznapi nyelven átoknak, rontásnak, megszállásnak nevezett energia esetén) már szakembert igényel. Ilyenkor egy hozzáértő ember szükséges az aura, a csakrák, a csakrarendszer alapos letisztításhoz - mélytisztításhoz és regeneráláshoz.

Az aurádat sokféle szennyeződés terhelheti. Lehet csupán kisebb energetikai probléma, de lehet olyan számodra előnytelen információ-szennyeződés (idetartozik a köznapi nyelven átoknak, rontásnak, kötésnek nevezett energia is, ...stb...), ami nagyon hátrányosan befolyásolja életedet.


LEHET, EZ ÍGY SOK VOLT EGYSZERRE, DE röviden, ha az életed bizonyos területe nem úgy működik, ahogyan szeretnéd, és nem igazán találod az okát. Akkor gyerek el hozzám és én segítek neked.

A kezelés:

- tisztítja, erősíti csakráidat-
- törli az otthoni, munkahelyi negatívitást-
- előhozza a képességeidet-
- összekapcsol a lelkeddel-
- megmutatja, hogyan élj-
- segít az igazi célod elérésében.

Várlak szeretettel!

Forrás: http://www.tiltottgyumolcs.hu/harmonizalas.html


NYIROKMASSZÁZS

A nyirokmasszázs egy speciális masszázsfajta, amely javítja a nyirokelfolyást, megszünteti a nyirokpangást, aktiválja az immunrendszert, serkenti a salakanyagok elszállítását, segíti a sejtek és a szövetek regenerálódását, csökkenti a gyulladáskészséget, elősegíti meglevő gyulladások, sebek gyógyulását.

A nyirokmasszázs gyengéd, körkörös, nyomó-simító mozdulataival gyorsítja a nyirok elfolyását. Ezzel megszűnik a szöveti nyirokpangás, az anyagcsere termékek, salakanyagok hamarabb kiürülnek. A nyirokkeringés segítségével a méreganyagok az érpályába, majd a vér útján a májhoz illetve a vesékhez kerülnek, ahol egyrészt átalakulnak, másrészt kiválasztódnak.Élettani hatásai:

- felszabadítja a méreganyagokat és segíti a kiürülésüket
- serkenti a nyirokelfolyást a kötőszövetekben
- a lerakódások az elvezetés által felszívódnak, eltűnnek
- javul a szervek és izmok vérellátása
- megszűnik a fehérjepangás, mobilizálható az ödéma
- aktiválja az immunrendszert és a sejtanyagcsere folyamatokat
- általános közérzetjavító
- fizikai és lelki szinten is kikapcsolódást biztosít
- az idegrendszerre nyugtató hatással van
- megelőző hatása kiemelkedő
- meglévő gyulladások gyógyulását segíti

Nyirokmasszázs javallatai:


- megelőző cél a folyadékegyensúly megtartása érdekében
- ödémás állapot
- fogyókúrázóknak a rugalmasság érdekében
- könnyzacskó keletkezése esetén
- fehérje túltengés esetén
- csontritkulás esetén
- cellulitisz (narancsbőr) csökkentésére
- premenstruációs tünetek enyhítésére, feszültség oldására
- legyengült immunrendszer stimulálására
- puffadás, székrekedés megszüntetésére
- fejfájás, migrén estén
- alvászavar, álmatlanság esetén
- változókorban lévő hölgyeknél a tünetek enyhítésére
- visszatérő felső légúti fertőzésekkor, orrdugulásra, torokfájásra
- általános immungyengeség, allergiák esetén
- műtéti hegek mielőbbi gyógyulásának elősegítésére
- ízületi gyulladások kiegészítő kezelésére
- traumák, zúzódások, ütődések kezelésére
Nyirokszerveink:

mandula, csecsemőmirigy, lép, féregnyúlvány, csontvelő és a velük kapcsolatban álló nyirokhajszálér, nyirokér és nyirokcsomó

Kezelés menete:

Arc: fül-nyak-tarkó, karok:hónalj-felkar-alkar-kéz-ujjak,
Mellkas,
Has,
Lábak elöl: lágyék-comb-térd-lábszár-boka-lábujjak,
Lábak hátul: fenék-combtő-comb-térdhajlat-lábszár-boka, hát.


Minimum 90 perc, mely teljesen eltér a hagyományos masszázs során használt fogásrendszertől. Enyhe és gyengéd fogások a nyirokelvezetést segítik elő. Minden fogás nyomó és lazító fázisból áll. Rendszeresen, kúraszerűen alkalmazva érhető el a siker.

ELLENJAVALLAT:

- DAGANAT
-AKUT GYULLADÁS
- FRISS TROMBÓZIS, SZÍVINFARKTUS
- ASZTMA
- PAJZSMIRIGY TÚLMŰKÖDÉS
- SZÍVELÉGTELENSÉG
- TERHESSÉG, SZOPTATÁS ALATT
- FERTŐZŐ BETEGSÉGEK

A nyirokmasszázs napján, és a kúra alatt végig fokozott folyadékfogyasztást javasolunk, mivel ez segít fellazítani és kiüríteni a lerakodott salakanyagokat.


Masszázs természetes összetevőkkel

Talán sokan nem is tudják, hogy a legtöbb kozmetikum amelyeket használunk, tele van káros összetevőkkel.
Ezek felszívódva bekerülnek a szervezetünkbe és különböző megbetegedéseket okoznak. Kevés természetes
masszázskrém vagy olaj van. Azaz kevés illat közül lehet válogatni, ha tényleg egészséges naturális anyaggal
akarok dolgozni. Ezért döntöttem úgy, megoldható ez másképp is. Hiszen a masszázskrémek összetevői természetes
formában elérhetőek. Csak össze kell tenni és már kész is a problémának megfelelő, egészséges krém!
Ezek ásványi olajtól és egyéb mesterséges anyagtól mentesek! A legtöbb masszázs tudom ezekkel a naturális krémekkel végezni. Az ára ettől nem változik. Akár személyre szabott olajat, krémet is választhatsz, melyet rövid időn belül elkészítek neked, hogy a továbbiakban ezzel masszírozzalak. Ilyen például a szőlőmagolajba kevert levendula illóolaj, mely hátfájásra, alvászavarra és egyéb betegségek és problémák megoldására nyújt megoldást! Gyere el és készítsük el neked a megfelelő krémet!
marianna szépségszalon marianna szépségszalon

Érdeklődni:

Virág Kati - 06-70/567-58-19
marianna szépségszalon
Marianna Szépségszalon