fodraszatkozmetikaszolariumkoromapolasmasszazsszaunafogyasztomesoterapiaTurbofitnessKapcsolat
  Mesoterápia
marianna szépségszalon

Mezoterápia

A mezoterápia több évtizede alkalmazott eljárás, eredményesen használják orvosi és esztétikai célokra. Titka abban rejlik, hogy hatását sejtszinten képes kifejteni, bármely kozmetikai kezeléssel ellentétben.

mesobeauty
A gyógyászat és a kozmetika hatóanyagai akkor fejtik ki a hatásukat a legintenzívebben, ha pontosan oda kerülnek, maximális koncentrációban, ahol a várt eredményt szeretnénk elérni.

MILYEN PROBLÉMÁK KEZELÉSÉRE ALKALMAS A MEZOTERÁPIA?

Alkalmazási területek: Bőrfiatalítás arc-, nyak-, dekoltázs-kezeléssel, hajkezelés, testfeszesítés, stria- narancsbőr-kezelés, lefogyhatatlan zsírpárnák kezelése.
 1. Arc-, nyak-, dekoltázs-kezelés
 2. Testkezelés
A hatóanyagok akkor fejtik ki hatásukat a legintenzívebben, ha pontosan oda kerülnek - lehetőleg maximális koncentrációban -, ahol be szeretnénk avatkozni a szervezet működésébe. A tű nélküli mezoterápa alapján működő elektroporációs Meso Beauty-val mindez lehetséges. Bőrünk felépítése igen bonyolult, a hatóanyagok bevitele kívülről rendkívül korlátozott. A sejtmembrán csatornák átjárhatóságának felfedezőit Nobel-díjjal tüntették ki. Az elektroporáció a sejtmembrán csatornák megnyitásával a hatóanyagokat közvetlenül a sejtbe juttatja.

A tű nélküli mezoterápás kezelés során egyénre szabott "koktélt" állítunk össze az analitikai tisztaságú, steril homeopátiás hatóanyagokból, melyek a legoptimálisabb koncentrációban tartalmazzák az öregedést gátló, regenerációt elősegítő hatóanyagokat. A koncentrátumokat pontosan a problémás területekbe juttatjuk be egészen a bőr mély rétegéig, a subcutis-ig , legyen szó ránctalanító, vagy narancsbőrt csökkentő kezelésről.

ARCKEZELÉS

Arc-, nyak-, dekoltázs-kezelés
A hyaluronsav és vitaminok hatékony koncentrációjú keveréke a bőr teljes megújulását eredményezi. Az arcon kívül a kezelés kiterjedhet a nyak és dekoltázs területére egyaránt.

A tű nélküli mezoterápa alapján működő Meso-Beauty-val a sejtmembránon rövid ideig fennálló csatornák által a hatóanyagok 90%-a, a sejteken keresztül, a mély szövetekbe és a zsírsejtekbe jut.

A bőrfiatalítás során főként hyaluronsavat, antioxidánsokat, vitaminkomplexeket juttatunk be a bőr hám és irha rétegeibe. Maximálisan és mélyen hidratálja a bőrt, ezáltal kisimítja a vízhiányos ráncokat. Feszesíti az arcbőrt a kollagén és elasztin termelődés fokozásával. Antioxidáns hatásának köszönhetően lassítja az öregedési folyamatot. A bőr puhábbá, teltebbé, egészségesebbé, simábbá és sugárzóbbá válik, a ráncok érzékelhetően csökkennek. Nagy hatékonysággal kezelhetők: Arc, nyak, dekoltázs, kézfej. Az eredmény már az első kezelés után látszik.
 • Maximálisan és mélyen hidratálja a bőrt, ezáltal kisimítja a vízhiányos ráncokat
 • Feszesíti az arcbőrt a kollagén és elasztin termelődés fokozásával
 • Gyorsítja a sejtanyagcserét, javítja a bőr minőségét
 • Antioxidáns hatásának köszönhetően lassítja az öregedési folyamatot a külső (szennyezés, stressz, dohányzás) és belső (kor, egészségi állapot) tényezők ellenében
Árak a kozmetika árlistában!

TESTKEZELÉS

A testkezeléseknél vérkeringést serkentő, zsírbontó hatóanyagokat juttatunk be a subcutisba, és az ott található zsírsejtekbe. A bőrszövetek ernyedtségén javítanak, feszesítik a bőrt, illetve a striák kezelésénél, öszzehúzzák azokat, és pirosasságukat enyhítik. A tű nélküli mezoterápa alapján működő Meso-Beauty "koktéljaival" történő kezelés a narancsbőr és a lefogyhatatlan alkati zsírpárnák ellen veszi fel a harcot. Hatékonyságának köszönhetően sok esetben kiváltja a zsírleszívást, mivel a kezelés nem a zsírsejtek számát, hanem a méretét csökkenti, ezért súlygyarapodásnál elkerülhető a környező bőrfelület kitüremkedése, a bőr egyenletessé válik, eltűnnek a behúzódások. A Meso-Beauty a zsírsejtek membránját megnyitva bejuttatja a hatóanyagokat, amelyek a bennük felhalmozódott zsírt vízoldékony részecskévé alakítja át, hogy természetes úton távozzanak a szervezetből. Csökken a zsírlerakódás. A koffein a zsírok felhasználásáért felelős zsírsejt receptorokra hat. A nyomelemek a megfelelő enzimek működését maximalizálják. Növekedik a mikro-keringés és nyirokműködés, a koffein hatékonyabb bőrkeringést idéz elő, ezzel segíti a lebontott zsírsavak távozását.

Nagy hatékonysággal kezelhetők: a striák (terhességi csíkok), lokális zsírpárnák, cellulit (narancsbőr), bőrmegereszkedettség, petyhüdtség.

Testfeszesítés:

 • Bőrszövet feszesedése
 • Hegek eltűnése: a DMAE hatóanyagok a laza kollagén-rostok feszesítésével összehúzza a hegeket és csökkenti jellegzetes elszíneződésüket
 • A bőr minőségének javulása: a hyaluronsav hidratáló és szerkezetjavító hatásának köszönhetően, a nyomelemekkel együtt új feszességet ad a bőrnek, megújul
 • Megerősödik a bőr természetes védekezőképessége
 • A bőr fiatalosabb, üdébb megjelenésű lesz. A nyomelemek növelik a szabadgyökökkel szembeni védekezés képességét, javítva a bőr sejtjeinek működését.

Narancsbőr-, lefogyhatatlan zsírpárnák kezelése:

A narancsbőr és a lefogyhatatlan alkati zsírpárnák ellen veszi fel a harcot.
 • Csökken a zsírlerakódás. A koffein a zsírok felhasználásáért felelős zsírsejt receptorokra hat. A nyomelemek a megfelelő enzimek működését maximalizálják
 • Növekedik a mikro-keringés és nyirokműködés, a koffein hatékonyabb bőrkeringést idéz elő, ezzel segíti a lebontott zsírsavak távozását
 • Javul a bőrszövet külső megjelenése, a hyaluronsav hidratáló hatásának köszönhetően a bőr selymesebb és simább látványt nyújt. A nyomelemek új erőt adnak a bőrsejteknek.
Az árak testrésztől, annak nagyságától és felhasznált anyagoktól függenek. Így ezt kizárólag személyes találkozó után lehet megállapítani.

A kezelések száma:

Arckezelésnél:
 • bevezető kúra 6 alkalom, 7 naponta
 • fenntartó kezelés ajánlott 2-3 havonta

Testkezelésnél:
 • Zsírszövettől függően: kb. 5-10 alkalommal, 7 naponta

Mire kell ügyelni?

 • A kezelést követően a bőrt 6 óráig nem érheti víz, az arc nem sminkelhető
 • A kezelést követő 72 órában kerülni kell az erős UV sugárzást (nap, szolárium)
 • A kúra eredményessége érdekében naponta 3 liter folyadék (ásványvíz!) fogyasztása javasolt

A terápia előtt:
Mesoterápia előtt

A terápia után:
Mesoterápia előtt

Mesoterápia
Mesoterápia

marianna szépségszalon marianna szépségszalon
marianna szépségszalon
Marianna Szépségszalon